Traprenovatie

Traprenovatie

traprenovatie
Traprenovatie multigarant
Traprenovatie solidgarant
traprenovatie

Traprenovatie is dé doeltreffende oplossing wanneer uw oude trap een doorn in het oog is en u toe bent aan iets nieuws. Een trap bekleden met overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt.
Reno Stairs® traprenovatie is in Noord-Holland begonnen en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers op het gebied van traprenovatie in de BeNeLux.
Reno Stairs® heeft door de ontwikkeling van een uniek systeem traprenovatie voor iedereen betaalbaar en eenvoudig gemaakt. Door het gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen ondergaat uw trap een metamorfose die niet onderdoet voor het resultaat van een uitgebreide verbouwing. Met het traprenovatie systeem van Reno Stairs® profiteert u niet alleen van aantrekkelijke prijzen, maar ook van onze jarenlange ervaring met houtproducten.

Geschikt voor elke trap
Reno Stairs® produceert de overzettreden in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij iedere trap voor u renoveren, ongeacht de afmeting van uw treden. Ook kunnen wij de overzettreden voorzien van details, zoals speciale neuslijsten, waardoor de overzettreden precies bij de stijl van uw interieur passen.
Door de afwerking van de overzettreden met onze hoogwaardige olie is vrijwel iedere kleur mogelijk en is uw trap beschermd tegen vocht en vuil.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.