WoodGarant®

Renostairs, traprenovatie, traprenovatie Noord-Holland, MultiGarant, Bakker de Houthandel, Bakker Bouwen & Wonen, trap vernieuwen, eiken houten trap, SolidGarant

 

Deze treden bestaan uit massief houten traptreden van maarliefst 40mm dik speciaal bedoeld voor de traprenovatie van uw stalen trap.KleurenDe houten overzettreden van Reno Stairs® worden ingekleurd door middel van speciale olie. Het hout kan hierdoor iedere gewenste tint aannemen. Of u nou kiest voor een moderne uitstraling van uw trap, een klassieke sfeer of voor een bontgekleurde speelsheid van felgekleurde treden. Met een ruime keuze uit tal van kleuren en houtsoorten is er ongetwijfeld voor ieder wat wils.

 

 

Veiligheid


De veiligheid van uw trap is erg belangrijk. Om deze te garanderen plaatsen wij in de houten overzettreden een rubberen antislipstrip. Deze antislipstrip zorgt ervoor dat u ten alle tijden grip heeft en de trap veilig op en af kunt. De antislipstrips zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, bruin, grijs en aluminium look.