Vloeren

Traprenovatie vloeren

Reno Stairs® maakt het mogelijk uw vloer, bordes of overloop met hetzelfde hout af te werken. Dit kan in exact dezelfde stijl als uw trap. Op deze manier creëert u eenheid en vormen uw trap en vloer één natuurlijk geheel.
Een houten vloer is puur, warm en authentiek. De keuze voor een houten vloer of traprenovatie is een keuze die u maakt voor jaren. In de eigen werkplaats kunnen de vloerdelen worden gerookt, geborsteld, verouderd of bezaagd. Dit geeft extra karakter aan het hout en dat brengt nog meer sfeer in uw interieur. Na een behandeling met onze olie, die in bijna alle denkbare kleuren te verkrijgen is, krijgt een houten vloer of trap een prachtige uitstraling.

Aanbod
Ons aanbod houten vloeren vloeren is enorm, en daarmee vindt u precies dat wat bij úw stijl past. Samen met u worden uw wensen zorgvuldig besproken. Onze trap- en vloerspecialisten wijzen u op de diverse hout- en laminaat-soorten, de diverse kleuren en de afwerking van de vloeren en trappen. In onze showroom of bij u thuis kunnen wij u diverse combinaties tonen. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden op het gebied van houten vloeren en en traprenovatie.